Hallo,

Ik vind het erg leuk om in contact te komen met bezoekers/lezers van deze site.
Wanneer jij via dit formulier een bericht stuurt, ga ik er enorm mijn best voor doen hier snel op te reageren.

Snel + Email = In mijn geval helaas niet binnen 24 uur.
Het aantal email die ik per dag ontvang zijn er (helaas) meer dan het aantal dat emails die ik per dag kan beantwoorden.
Dit betekend dat ik de week meestal afsluit met een ‘kleine’ email achterstand.

Heb jij een korte of brandende vraag? Dan is een bericht via twitter vaak sneller verstuurd (en sneller beantwoord) – indien mogelijk zou ik jouw bij korte dringende vragen daardoor aanraden deze (eerst) via twitter te stellen.

Een vraag over een recept, blog of review? Bijna alle berichten op deze site zijn (onderaan het bericht/recept) voorzien van een openbaar ‘reactie’ veld. Wanneer jouw vraag openbaar mag worden gedeeld, zou ik jouw voor een snel antwoord, aan willen raden een reactie op de pagina van het betreffende bericht te plaatsen.

Een recept of tip via de mail delen? Dan zou ik graag nu gelijk alvast “Bedankt” willen zeggen. Recepten en tips ontvang ik graag – en ook graag via het onderstaande formulier. Het kan even duren voor ik reageer, maar je ontvangt absoluut een reactie terug.

[contact-form to=’jeffrey@fitnessfoodie.nl’ subject=’Bericht via site’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Onderwerp’ type=’text’/][contact-field label=’Bericht’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]