De Waarheid Achter Voor en Na Foto’s

De Waarheid Achter Voor en Na Foto’s

Het gezegde “als iets te mooi is om waar te zijn, dan is dat het ook” is een gezegde waar ik vaak aan denk wanneer ik de meest geweldige fitness of dieet resultaten op internet of TV voorbij zie komen. Alweer een paar jaar oud, maar nog steeds heel actueel is de video waarin YouTube Furious Pete De waarheid achter voor en na foto’s laat zien. 

Zou dit altijd de waarheid achter voor en na foto’s zijn?

Of dit een universele waarheid durf ik niet te zeggen – maar wanneer je kijkt naar foto’s waarop getoond wordt “dat ook jij echt het lijf van je dromen krijgt binnen 6 weken”…. dan is de kans groot dat jij net als ik misschien even aan deze video terug zult denken. Misschien dat er mensen zijn die echt zo snel kunnen veranderen – maar of dit dan ook echt het resultaat is van “Slechts 15 minuten per dag terwijl u TV kijkt” is dan weer een volgende vraag.

Heb jij ook geen voor en na foto’s?

Wie iets langer over deze site surft kan het opgevallen zijn dat ook ik hier foto’s uit een dikkere en dunnere tijd heb gepost. Ik noem het echter geen voor en na aangezien ik nog heel erg bezig ben (na komt hopelijk nog :-))
En daarnaast zie je direct (en zeg ik het gelijk) de 70 kilo die ik ben afgevallen zijn niet binnen 6 weken van mij afgevlogen terwijl ik tv keek (hoe fijn zou dat toch zijn).

,

Reageren is niet (meer) mogelijk.