Mijn Top Tien Fitness Motivatie Citaten

Mijn Top Tien Fitness Motivatie Citaten

Fitness Motivatie Citaten kunnen (vooral nu de herfst eraan komt en dagen weer langzaam korter en kouder worden) een ideaal middel zijn in de strijd om gemotiveerd te blijven. Voor mij is deze strijd in de herfst altijd weer net een stukje zwaarder.

Het najaar is eigenlijk een geweldige periode voor een nieuwe frisse start – en het ideale moment om nieuwe doelen te bepalen (er is immers weer meer dan genoeg tijd voordat het zomer seizoen weer voor de deur staat). Een frisse start en nieuwe doelen stellen natuurlijk alleen een stuk gemakkelijker wanneer je bomvol motivatie zit.

Ongeacht of je nu een doorgewinterde sportschool veteraan bent of net aan het begin staat van jouw fitness avontuur, een beetje extra motivatie kan dus nooit geen kwaad. Met deze gedachte in het achterhoofd bladerde ik deze week door mijn verzameling “Fitness Motivatie Citaten”. Citaten die mij de afgelopen jaren (op steeds een andere manier en moment) wisten te motiveren.

Omdat ik mijn verzameling blijf uitbreiden sta ik altijd open voor nieuwe citaten waarmee ik mijn verzameling en motivatie kan vergroten. In de hoop dat mijn persoonlijke favorieten misschien ook voor anderen een motivatie zullen zijn, deel ik hieronder alvast mijn persoonlijke top tien fitness motivatie citaten.

Nummer 10
Nummer 9
Nummer 8
Nummer 7
Nummer 6
Nummer 5
Nummer 4
Nummer 3
Nummer 2
Nummer 1

 

,

Reageren is niet (meer) mogelijk.