Appel Havermout Eiwit Koeken

Het verhaal achter het Appel Havermout Eiwit Koeken recept?

Toen ik, 1,5 jaar geleden, voor het eerst opzoek ging naar “recepten om zelf eiwit repen te maken” ontdekte ik een recept op Bodybuilding.nl die mij direct erg aansprak. Ik maakte het recept direct die dag, in die week die er volgde nogmaals, en vervolgens in de maanden die volgende, nog talloze malen.

Ondanks dat ik het basis recept nog steeds erg goed vind. Ben ik in de afgelopen 1,5 jaar het recept langzaam aan gaan aanpassen aan mijn (op dat moment) actuele voedingsbehoefte en/of de periode van het jaar (en heel af en toe laat ik mij beïnvloeden door de Whey die ik op wil/moet maken).

In de vroege zomer eet ik deze koeken als voorbeeld erg graag met blauwe bessen en bossbessen Whey – Iets verder in de zomer (in een tropische stemming) maak(te) ik de koeken vaak met Kokos eiwitpoeder en kokosrasp.

Tijdens de herfst en wintermaanden eet ik deze havermout eiwit koeken het liefst met appel en rozijnen. De kerstdagen mogen dan wel weer voorbij zijn, de winter is dat nog een (even volhouden) lang niet, waardoor dit recept voor mij nog een tijdje ‘actueel’ zal zijn.

Wanneer ik de Appel Havermout Eiwit Koeken eet?

De appel havermout eiwit koeken zijn (net als het recept) heel erg breed bruikbaar. Ikzelf gebruik het recept onder anderen voor;

  • Zoals nu voor gedeeld door 12 als 1 eiwit reep
  • Gedeeld door 10 als eiwit koek bij de lunch
  • Gedeeld door 6 als 6 keer één ontbijt

Doordat dit havermout eiwitkoeken recept zo flexibel is kan het aan alle kanten worden aangepast.

Een schep whey erbij voor meer eiwit, het ei vervangen voor alleen eiwit, amandel melk in plaats van magere melk, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ik heb zelf ontelbaar veel variaties gemaakt, waarvan ik tot nu toe kan zeggen dat deze allemaal goed hebben gesmaakt.
Dit appel havermout eiwit koeken recept blijft (uit alle variaties) vooralsnog mijn favoriet.

 

Beoordeling Recept

  • (5 /5)
  • 2 Beoordeling

,

Gerelateerde Recepten