Black Friday – Coffee Caramel Chocolate Protein Shake

Het verhaal achter het Coffee Caramel Chocolate Protein Shake recept?

Afgelopen zomer maakten wij voor KoffieDuo voor het eerst èèn recept met (ijs)koffie en Whey proteine poeder. De combinatie koffie en eiwitpoeder leek mij vooraf ‘een beetje vreemd’ maar achteraf bleek dit ‘heel erg lekker’. Nu kan ik zelf met liefde ijskoffie het het hele jaar door drinken. Toch vroeg ik mij af of deze combinatie ook zou werken met hete espresso. Nadat ik dit Coffee Caramel Chocolate Protein Shake recept maakte, ben ik van mening, dat dit heel erg goed mogelijk is 🙂

De Caramel smaak in dit recept komt van de MyProtein Flavdrops – heb je deze niet (in huis) dan is (bijv.) de Impact Chocolate Caramel whey een goed alternatief.

Black Friday is een Amerikaanse “winkel” traditie. In de Verenigde Staten is dit de dag na Thanksgiving – deze dag wordt beschouwd als het begin van het ‘kerst shop’ seizoen. Om klanten massaal naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels met speciale aanbiedingen en tijdelijke acties.

Ook in Nederland is Black Friday de laatste jaren in opkomst. Ondanks dat wij geen thanksgiving traditie hebben, neemt het aantal black friday aanbiedingen toe. Volgens een artikel op nieuwssite Nu.nl is black friday (dit jaar) bij heel veel winkeliers populair.

Wanneer ik de ‘Coffee Caramel Chocolate Protein Shake’ drink?

De meeste Black Friday aanbiedingen duren kort en zijn snel uitverkocht. Wanneer je deze dag optimaal wilt benutten is het noodzaak er vroeg bij te zijn. Deze Coffee Caramel Chocolate Protein Shake is hier een ideaal hulpmiddel bij want:

  • Je blijft wakker door de caffeine
  • Je voelt je verzadigd door de Whey
  • De caramel brengt jou hopelijk alvast in de feest stemming

De Coffee, Caramel, Chocolate Protein Shake is ook erg geschikt voor tijdens de feestdagen. Wanneer je het recept aanvult met een (of meerdere) schepje(s) havermout, veranderd dit recept direct in een zoet proteine ontbijt.

Beoordeling Recept

  • (4 /5)
  • 2 Beoordeling

Gerelateerde Recepten