Kerstmis – Gember Appel Eiwit Shake

Het verhaal achter het Kerst Gember Appel Eiwit Shake recept?

Al helemaal in de kerststemming, maar nog niet helemaal in de kerst ‘calorie’ stemming?Dan past dit ‘kerst’ gember appel eiwit shake recept (ook) helemaal bij jouw. 

Dit eiwit shake is gebaseerd op de (Amerikaanse) ‘ginger  bread’ figuurtjes. De appel hoort traditioneel niet thuis in een ‘gingerbread’ recept. Deze is aan dit shake recept toegevoegd omdat, de appel de shake net een stukje voller en frisser van smaak maakt.

Als Eiwitpoeder voor door deze gember appel eiwit shake koos ik; vanille. Alternatieve whey-smaak opties voor deze shake zijn onder anderen, grannys appel pie of een mapple syrup variant.

Wanneer ik de Gember Appel Eiwit Shake eet/drink?

De gember appel eiwit shake hoort bij mij echt bij deze periode net voor de kerst. De gember een nootmuskaat zijn (ondanks de minimale verhouding) echt ‘aanwezig’,  iets wat ik in deze tijd van het jaar erg kan waarderen (maar ook het geen deze shake misschien iets minder geschikt maakt voor iedere dag).

Opzoek naar een licht lunch of ontbijt? Wanneer je 2 tot vier eetlepels Brinta of havermout toevoegt aan het gember appel eiwit shake recept, veranderd de shake in een fris, winters, licht ontbijt/lunch recept. Als ontbijt recept is het daarnaast ook heel erg snel te bereiden. Iets wat in deze tijd van het jaar (waarin je over het algemeen al veel tijd in de keuken doorbrengt) een enorme tijdswinst kan zijn.

*Een maaltijd die niet zwaar op de maag ligt, waar door het een perfecte licht ontbijtje/lunch is voor tijdens of net na de feestdagen.

Beoordeling Recept

  • (3 /5)
  • 2 Beoordeling

,

Gerelateerde Recepten