Pompoen Proteine Reep

Het verhaal achter het Pompoen Proteine Reep recept?

Tijdens het maken van deze site heb ik ontdekt dat de meeste van mijn recepten ontstaan doordat ik teveel producten wil proberen (dus eigenlijk teveel bestel). Weggooien probeer ik te vermijden (om niet onnodig eten te verspillen… maar ook een beetje omdat de producten vaak niet goedkoop zijn).

Ook dit Pompoen Proteine Reep recept is voortgekomen vanuit mijn slechte inkoop beleid. Ik ‘moest’ namelijk nog iets met een laagje eiwit (uit een fles), een laagje Pancake Syrup* en een half bakje verse pinda’s.

Doordat ik onlangs een hele vriezerlade had gevuld met zelfgemaakte pompoenpuree, en doordat ik kort geleden zelf pompoen kruiden had gemaakt, was dit voor mij het ideale moment om een oud pompoen reep recept een eigen draai te geven.

*De Pancake Syrup heeft als smaak Ahorn / Maple siroop, ik vind het hierdoor een goede vervanging voor de siropen.

Wanneer ik een Pompoen Proteine Reep eet?

De pompoen proteine repen zijn erg makkelijk mee te nemen. Hierdoor vind ik ze heel erg handig om onderweg mijn honger gevoel te stillen en/of mijn dagelijkse eiwit doelen te behalen. Door het feit dat ik ze eigenlijk ook gewoon heel erg lekker vind, eet ik er ook wel eens eentje ‘gewoon’ als snack tussendoor.

Pompoen Proteine Reep recept ingrediënten vervangen?

Ik begrijp / hoop dat ik een van de weinige ben die ‘uit nood’ producten aan recepten toevoegt. Omdat ik mij voor kan stellen dat de door mijn gebruikte ingrediënten misschien niet standaard in de kast staan hier een paar “vervang” opties.

  • De Pancake Syrup kan vervangen worden door normale Ahornsiroop.
  • De Pinda’s kunnen vervangen worden door noten naar keuze.
  • De eiwit uit fles kunnen vervangen worden door vers eiwit.

De voedingswaarden zullen hierdoor ook veranderen maar zijn daardoor aan te passen aan jouw eigen behoeften.

Beoordeling Recept

  • (5 /5)
  • 2 Beoordeling

,

Gerelateerde Recepten