Pumpkin Protein Milkshake

Het verhaal achter het Pumpkin Protein Milkshake recept?

Happy Halloween (of op ieder ander moment van het jaar) Hallo ­čÖé
Deze shake is erg (bijna volledig) geïnspireerd op een recept dat ik vond op pinterest. Toen ik het de eerste keer maakte was ik direct verliefd (op het recept) maar bedacht mij dat ik het in de toekomst toch net iets anders wilde maken.

De ‘pinster’ (ik kon geen betere naam bedenken) gebruikte in haar recept twee keer zoveel H├╝ttenk├Ąse, 30 ml amandel melk, stevia, Mapple Syrup en geen kaneel.

Omdat ik het percentage H├╝ttenk├Ąse net iets teveel vond, een beetje kaneel altijd kan waarderen, amandel melk slechts zelden in huis heb en geen “echte”┬áMapple Syrup maar wel MyProtiene Flavour Drops in die smaak variant – kwam ik tot het onderstaande Pumpkin Protein Milkshake┬árecept.

Wanneer ik de Pumpkin Protein Milkshake eet/drink?

Dit is in eerste instantie natuurlijk een echte Halloween Shake (al gaat mijn pompoen verslaving een heel stuk verder dan enkel tijdens halloween…) maar is daarnaast eigenlijk iedere dag wel een shake die ik zou kunnen drinken.
Het recept werkt ook erg goed met ander fruit, waardoor ik dit recept binnenkort in een aantal alternatieve versies aan deze site toe zal voegen.

Beoordeling Recept

  • (3 /5)
  • 2 Beoordeling

,

Gerelateerde Recepten