Recept Omeletrol met Spinazie en Kip

Het verhaal achter het Omeletrol met Spinazie en Kip Recept?

Dit omeletrol met spinazie en kip recept is geïnspireerd op een (van de vele) erg lekkere recepten uit de Fit Men Cook app. Nadat ik het recept van Fit Men Cook meerdere keren had gemaakt en gegeten, leek het mij erg leuk en lekker om ook zelf een aantal omeletrol versies te verzinnen. Deze omeletrol met spinazie en kip is een van de uitkomsten van mijn omeltrol probeer recepten.

Het omeletrol met spinazie en kip recept is makkelijk vooraf te maken waardoor dit recept geschikt is voor het maken van een meeneem lunch. Zelf zou ik dit heel waarschijnlijk niet bedacht hebben, maar aangezien het recept waar deze versie op geïnspireerd is hier speciaal voor bedoeld was ben ik er vrij zeker van dat dit ook bij deze versie mogelijk is. Na het bereiden en afkoelen rol je de omeletrol in vershoudfolie en bewaar je hem koel. Wanneer het moment om hem op te eten is gekomen, hoeft de rol alleen nog maar even te worden opgewarmd.

Wanneer ik het omeletrol met spinazie en kip recept maak en eet?

Dit omeletrol met spinazie en kip recept eet ik zelf regelmatig als avondeten en heel af en toe als lunch gerecht. Het originele Fit Men Cook app recept was bedoeld als ontbijt recept – ik persoonlijk ben (helaas) geen echte ‘omelet ontbijter’ en kies in de ochtend liever voor bijv. havermout.

Als lunch of als avondeten ben ik echter wel altijd in voor een ei waardoor een omeletrol bij mij erg regelmatig op het menu staat.

Dit recept met alleen eiwit?

Het originele recept werd gemaakt met alleen eiwit. Ik zelf vond dit net “iets” missen waardoor ik het recept met hele eieren ben gaan bakken. Wanneer ik vloeibaar eiwit in huis heb (bijv. de vloeibaar eiwit flessen van Body&Fit) dan maak ik het recept het liefst met 2 eiwitten en 1 compleet ei.

Beoordeling Recept

  • (4.3 /5)
  • 3 Beoordeling

Gerelateerde Recepten