Ricotta Kipnuggets uit de oven

Het verhaal achter het Ricotta Kipnuggets uit de oven recept?

Het nieuwe jaar is net van start gegaan en voor veel mensen zal dit een tijd vol goede voornemens zijn.
Ik kan ieder jaar erg slecht afscheid nemen van het “gezellig samen eten / koken” december gevoel, en ook dit nieuwe jaar is hier tot nu toe geen uitzondering op.
Om voor mijzelf niet het “all you can eat” kerst gevoel vast te houden, maar toch nog een heel klein beetje in de stemming te blijven, besloot ik na een snelle blik in de koelkast een nieuwe variant te maken op de Ricotta Kipburger.
Op de eerste plaats omdat dit leek mij een goed recept om toch nog een beetje het ‘snack’ gevoel te hebben, maar zonder direct alle goede voornemens het ruim uit te werpen.

Ik maakte de kipnuggets met kipgehakt (restant van kerst recept) maar het recept werkt net zo goed met (gemalen) kipfilet.

Wanneer ik Ricotta Kipnuggets uit de oven eet?

Dit is de eerste keer dat ik ze heb gemaakt. Ik kan dus nog niet uit ervaring spreken, maar ik verwacht deze Ricotta Kipnuggets vaker bij het avondeten te eten. Met een lekker sausje erbij lijken ze mij ook perfect als echte snack. Maar misschien is zo net aan het begin van het jaar bij de meeste mensen het snack verlangen er een beetje uit.

Beoordeling Recept

  • (5 /5)
  • 2 Beoordeling

,

Gerelateerde Recepten