Whey Proteïne CupCakes met Vanille Eiwit Topping

Het verhaal achter het Whey Proteïne CupCakes recept?

Om hele boze reacties te voorkomen – zal ik gelijk vermelden dat ik dit recept (helaas) niet zelf heb bedacht.
Wie deze credits echter wel verdiend is (ook helaas) iets lastiger. Het recept is namelijk op een heel groot aantal Nederlandse en Amerikaanse sites (soms in aangepaste vorm) terug te vinden.

Ik zelf vond dit recept toen ik begin dit jaar de “voedselzandloper” een tijd wilde proberen (omdat ik het niet kan laten om niet iedere voedingstrend op zijn minst een korte periode te proberen). Volgens mij is dit recept (wanneer je de tarwemeel weg laat en 10 gram havermout toevoegt) Voedselzandloper proof. Waardoor ik het recept een tijdlang heb gebruikt als mijn lunch/brood vervanger.

Wanneer ik de Whey Proteïne CupCakes eet?

Ik zelf verdubbel over het algemeen het recept en bak het af in een cakevorm in plaats van muffin/CupCake blik. Vervolgens snij ik het geheel in 12 plakjes en eet deze geregeld als lunch.

In de originele vorm als Whey Proteïne CupCakes eet ik ze daarnaast regelmatig als snack. In de eerste plaats omdat ik ze vreselijk lekker vind, maar daarnaast ook omdat dit recept zich prima leent om steeds met een andere Whey smaak variant te proberen.

Beoordeling Recept

  • (5 /5)
  • 2 Beoordeling

,

Gerelateerde Recepten