Proteine Pompoen Havermout Ontbijt

Het verhaal achter het Proteine Pompoen Havermout recept?

Doordat ik voor een kwart ben opgevoed door een Engelsman (gescheiden/hertrouwde ouders). En er tijdens mijn jeugd, doorlopend Ierse kostgangers (ik zoek nog een moderner woord) in ons huis verbleven, is het ontbijten met havermout er bij mij ‘vrij letterlijk’ met de paplepel in gegoten.

Hele Haver, havermout vlokken, fijne havermout, havergrutten (toen nog alleen bekend als steel cut oats), door de jaren heen heb ik werkelijk iedere variant als (mijn) ontbijt voorbij zien komen.

Doordat (of ondanks) ik vanaf mijn vroegste herinnering ontbijt met havermout, kan ik inmiddels zeggen dat ik geen ontbijt meer zonder zou kunnen of willen. Ik durf het nog net geen verslaving te noemen (al moet ik toegeven, dat ik zelfs zakken mee neem op vakantie – nadat wij het een keer niet konden vinden op ons vakantie adres).

Nu de herfst weer is begonnen combineer ik mijn liefde voor havermout graag met mijn liefde voor pompoen. Ondanks dat er al duizenden recepten met havermout en pompoen op het internet te vinden zijn – kan ik het niet laten ook mijn versie op deze combinatie te delen.

Nieuwe ideeën zijn altijd meer dan welkom! Mocht iemand nog een geweldig havermout recept weten dan hoor ik die heel erg graag.

Wanneer ik Proteine Pompoen Havermout eet?

Dit recept is voor mij echt een ontbijt recept. Misschien dat het met veel fantasie ook op een ander moment van de dag heel erg lekker kan zijn heb ik het tot op heden nog niet tijdens een andere maaltijd gegeten.

Beoordeling Recept

  • (4.3 /5)
  • 50 Beoordeling

Gerelateerde Recepten