Walden Farms - Cinnamon Raisin Spread

Review | Walden Farms – Cinnamon Raisin Spread

Review | Walden Farms – Cinnamon Raisin Spread

Het leek mij bij deze eerste review een goed idee om gelijk te beginnen met een product wat  bij mij totaal NIET in de smaak is gevallen. Op de eerst plaats omdat het mij zelf zo verwonderde (tot nu toe Walden Farms fan), en ten tweede omdat het mij een goed idee leek ook minder positieve ervaringen direct te delen. 

Review | Walden Farms – Cinnamon Raisin Spread – Algemeen

Om direct met de deur in huis te vallen – hoe groot fan ik ook ben van walden farms – Zo totaal geen fan ben ik van de cinnamon raisin spread. Ik vond het, netjes beschreven, gewoon vies.

Dat ik het zo vies was vond, vond ik op meerdere vlakken echt teleurstellend, natuurlijk omdat het zonde is wanneer je iets koopt en je wilt het direct weggooien, maar eigenlijk nog het meest doordat ik echt naar de cinnamon raisin spread had uitgekeken,  door de drie volgende redenen;

  1. Op mijn dikst, op mijn dunst – ongeacht mijn gewicht at en eet ik erg veel rozijnen. Het liefst gooi ik ze letterlijk overal doorheen.
  2. Eigenlijk net als reden een, maar iets minder – ik ben gek op alles van en met kaneel.
  3. Pindakaas heb ik jaren niet gegeten, maar ik weet dat ik het ‘normaal’ ook erg lekker vind.

Na de eerste hap van mijn, met cinnamon raisin spread besmeerde broodje, wist ik dan ook direct “het smaakt niet naar rozijnen, niet naar kaneel en ook niet naar pindakaas” – wanneer uiteindelijk mocht blijen dat een combinatie van die drie toch zo hoort te smaken – dan vind ik het een combinatie die nooit meer samen hoort te gaan.

Review | Walden Farms – Cinnamon Raisin Spread – De Smaak, de Geur, de Prijs

Mijn idee bij deze ‘review berichten’ was en is om steeds een kopje over de smaak, de geur, de prijs en de wat je er mee kunt doen etc. toe te voegen.
In dit geval worden dat hele korte tekstjes omdat.

  • Ik de spread niet lekker vond ruiken en smaken en het weg gooide.
  • Doordat ik weggooide vond ik het het geld niet waard.
  • Doordat ik niet nog een keer wil bestellen zou ik niet kunnen zeggen (of aanraden) of product bruikbaar is in bijvoorbeeld een (shake) recept.

Natuurlijk is deze review uitsluitend mijn persoonlijke (smaak)ervaring. Ik ben natuurlijk erg benieuwd of er mensen zijn die andere ervaringen hebben met deze spread? Ik nodig iedereen daarom erg graag uit zijn of haar ervaringen met de Walden Farms Cinnamon Raisin Spread te delen.

* Ondanks dat ik het product niet lekker vond, toch een link naar het product omdat dit enkel mijn persoonlijke ervaring is.
**Bij deze review waarschijnlijk niet verwonderlijk, maar voor de formaliteit; Ik ontving geen vergoeding voor het schrijven van dit bericht.

Cinnamon Raisin Spread

0.3

Smaak

0.0/10

Geur

0.5/10

Prijs

0.5/10

Pros

  • Geen

Cons

  • Smaak
  • Geur

,

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie